Institutul de Stiinte ale Educatiei (ISE) este o institutie nationala de cercetare-dezvoltare in domeniul educatiei, autonoma din punct de vedere stiintific si administrativ si finantata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. ISE contribuie la dezvoltarea invatamantului din Romania prin analize, studii tematice şi propuneri de ameliorare, elaborate in vederea sustinerii valorilor si prioritatilor promovate la nivelul intregului sistem de invatamant romanesc.

The Red Point SA este o companie specializata in oferirea de servicii si solutii IT pentru imbunatatirea proceselor de afaceri. Portofoliul sau diversificat de solutii software pentru afaceri, cuprinde atat solutii consacrate, cat si o serie de solutii proprii, dezvoltate intern. Specialistii din cadrul echipei detin expertiza profesionala si competentele tehnice care permit identificarea si oferirea celor mai bune solutii si servicii clientilor.

SC BiG Media Relatii Publice SRL este o agentie de Relatii Publice cu experienta in construirea si livrarea campaniilor de comunicare, care ofera solutii de comunicare integrate ce acopera domenii precum: campanii de informare a publicului, relatii cu mass-media, servicii de ePR, organizare de evenimente speciale, analiza si monitorizare de presa (calitativa si cantitativa), servicii de creatie si productie de materiale informative si promotionale, consultanta de comunicare.